search menu
bookmark
person

Privatlivspolitik

www.learninglaw.dk

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan Plesner Advokatpartnerselskab (''vi'' eller ''os'') behandler personoplysninger, når du anvender www.learninglaw.dk ("hjemmesiden").

1 DATAANSVARLIG

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:
Plesner Advokatpartnerselskab
CVR-nr. 38 47 79 35
Amerika Plads 37
DK-2100 København Ø
learninglaw@plesner.com
Telefon: +45 33 12 11 33

2 KONTAKT

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af persondata, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 33 12 11 33 eller learninglaw@plesner.com.

3 BESKRIVELSE AF BEHANDLINGEN

Nedenfor har vi redegjort for til hvilke formål, vi behandler personoplysninger.

3.1 Administration af din brugerprofil

Vi anvender dine personoplysninger til administrere din brugerprofil på hjemmesiden. I denne forbindelse behandler vi følgende personoplysninger om dig: Navn, email og personligt kodeord. Vi indsamler kun personoplysninger direkte fra dig. Vi behandler dine personoplysninger på grundlag af persondataforordningens artikel 6.1.f (nødvendig for at forfølge vores interesse i at administrere din brugerprofil). Vi opbevarer personoplysninger relateret til din brugerprofil så længe, din brugerprofil er aktiv (din brugerprofil deaktiveres alene, hvis du anmoder om at få den deaktiveret/slettet).

3.2 Markedsføring

Vi anvender personoplysninger i forbindelse med markedsføringsmæssige tiltag, herunder for at kunne målrette vores kommunikation til dig. I denne forbindelse behandler vi følgende personoplysninger om dig: Navn, email samt oplysninger om din brug af hjemmesiden (du kan læse mere herom i vores cookiepolitik).

Vi indsamler kun personoplysninger direkte fra dig.

Vi behandler dine personoplysninger på grundlag af persondataforordningens art. 6.1.f (nødvendig for at forfølge vores markedsføringsinteresse samt vores interesse i at målrette det materiale vi udsender).

Vi opbevarer dine personoplysninger så længe du ønsker at modtage markedsføring fra os og så længe, din brugerprofil er aktiv (din brugerprofil deaktiveres alene, hvis du anmoder om at få den deaktiveret/slettet).

3.3 Optimering af brugeroplevelsen samt udvikling af hjemmesiden

Når du benytter hjemmesiden, opsamles der ved brug af "cookies" personoplysninger om din adfærd. Læs mere herom i vores cookiepolitik. Disse personoplysninger anvendes til at optimere din brugeroplevelse samt til at videreudvikle hjemmesiden. Det gør vi blandt andet ved at udarbejde statistikker vedrørende din brug af hjemmesiden.

Vi indsamler kun personoplysninger direkte fra dig.

Vi behandler dine personoplysninger på grundlag af persondataforordningens artikel 6.1.f (nødvendig for at forfølge vores interesse i at optimere og udvikle hjemmesiden).

Du kan læse mere om, hvor længe vi opbevares dine personoplysninger i vores cookiepolitik.

4 MODTAGERE

Oplysningerne kan overlades til eksterne leverandører, herunder databehandlere, som bistår os med drift af hjemmesiden.

Vi overfører ikke dine personoplysninger til lande uden for EU/EØS.

5 DINE RETTIGHEDER

Du har følgende rettigheder:

  • Du har ret til at anmode om indsigt i, berigtigelse af eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
  • Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at rette skriftlig henvendelse til følgende email: learninglaw@plesner.com. Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde - dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

Sidst opdateret: 11. december 2018